Vážení partneři,

Vítejte opět ve světě manipulační a stavební techniky, který s pravidelností v úvodu jara nabírá na síle! Ve světě, kde manipulační procesy denně napomáhají v přepravě zboží z bodu A do bodu B, kde se kromě standardních úkonů řeší skoro dennodenně řada specifických požadavků, zvyšuje se tempo doručování a s tím je i spjat tlak ne co největší efektivitu těchto procesů. Naše společnost se již v historii stala určitým podílníkem těchto procesů a snaží se pomáhat svým klientům v překonávání různých překážek a milníků, které tyto společnosti opět posouvají na vyšší level v očích jejich zákazníků.

Ač tomu ekonomická situace v České republice a v celé Evropě zcela nenasvědčuje, naše společnost věří, že rok 2013 se může stát rokem úspěšným, rokem nových obchodních výzev a příležitostí. Stále rozšiřujeme a i nadále plánujeme pokračovat v rozšiřování produktového portfolia o položky, které si zákazníci žádají. Některé z plánovaných produktů již byly zatříděny do našich nabídek a několik zákazníků nejen v České republice, ale i na Slovensku již mělo možnost si tyto novinky otestovat. Neméně důležitým bodem v poskytování služeb našim zákazníkům je značné rozšíření skladových zásob ve všech stěžejních produktech společnosti, kdy jsme zainvestovali nemalou částku a navýšili skladové zásoby, které jsme dále pak doplnili i o tzv. nestandardní položky za účelem vykrytí maxima všech různých požadavků klientů z celého regionu bývalého Československa.

V aktuálním vydání tohoto Newsletteru uvádíme několik NOVINEK, které již brzy budou k dostání na všech našich prodejních místech. Více informací brzy naleznete i na našich webových stránkách, které v letošním roce projdou rozsáhlo rekonstrukcí. Plánujeme spuštění webu v nové struktuře a designu, který přinese větší komfort našim zákazníků při hledání potřebných informací a stane se přehledným pomocníkem všem při hledání odpovědí na různé dotazy.

S přáním příjemného čtení a úspěšných dní přeje,

 

Michal Džupin

výkonný ředitel společnosti