PNEUMATIKA BOSTONE - PODLOŽKY PRO OCELOVÉ PÁSY - ŠKOLENÍ STILL

NOVĚ V NABÍDCE PNEUMATIKA ZNAČKY BOSTONE

Počínaje červencem tohoto roku přidá společnost ČEMAT do portfolia nabízených produktů vzduchové pneumatiky značky BOSTONE.  Samotnému začlenění novinek do sortimentu předcházely měsíce testování. V loňském roce jsme vyhlásili výběrové řízení na budgetového dodavatele. V rámci tendru jsme do finále vybrali dvě společnosti, jejichž produkty jsme následně intenzivně testovali, aby splňovaly požadované parametry, z nichž nejdůležitější byla spolehlivost s přihlédnutím k výhodné ceně.

 

Jako nejlepší se v kombinaci porovnávaných parametrů ukázaly pneumatiky BOSTONE. Proto Vám můžeme s potěšením oznámit červencové zahájení prodeje ve všech nejběžnějších rozměrech pneumatik používaných na vysokozdvižných vozících a smykem řízených nakladačích.Touto cestou bychom Vám rádi představili nového výrobce. Firma vyrábějící značku Bostone je jednou z největších čínských firem specializujících se především na pneumatiky pro manipulační techniku a smykem řízené nakladače. Věříme, že se produkty této značky zabydlí v našem sortimentu a zákazníkům přinesou úsporu a potřebnou spolehlivost.

Obrázky: pneumatika Bostone na vysokozdvižný vozík, na smykem řízený nakladač, zdroj: https://www.tyrescn.com/about-us/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GUMOVÉ PODLOŽKY PRO BAGRY NA OCELOVÝCH PÁSECH

Jako jeden z největších prodejců gumových pásů a příslušenství na minibagry, stavební stroje a další pásovou techniku jsme již před časem zařadili do našeho sortimentu gumové podložky vhodné pro bagry na ocelových pásech. Nabízíme kompletní řadu výrobků vysoké kvality pro rýpadla od 3 do 25 tun s ocelovými pásy např. značek CAT, Daewoo, Kobelco, Hitachi, Hyundai, JCB, Komatsu, Liebherr, New Holland a další. Možnost montáže pryžových podložek na ocelové desky řetězů je ideálním řešením pro použití stávající mechanizace na hotových silnicích a površích, které nemohou být poškozeny, čímž se otevírají další možnosti zakázek s těmito stroji. Dodáváme tři standartní druhy tohoto příslušenství – šroubovatelné z boku desky či napřímo do ocelové desky pásu nebo šroubovatelné přímo na řetěz pásu – typ roadliner. Všechny uvedené díly jsme schopni dodat rychle, v konkurenceschopných cenách a vysoké kvalitě. V našem sortimentu naleznete také speciální gumové podložky pro finišery Bitelli, Wirtgen a další.

Obrázky: Gumové podložky, zdroj: ČEMAT

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŠKOLENÍ ZÁSTUPCŮ FIRMY STILL

Společnost ČEMAT řadu let intenzivně spolupracuje s několika dovozci vysokozdvižných vozíků. Jednou z těchto firem je i společnost STILL ČR spol. s r.o., se kterou se ČEMAT v rámci poradenského servisu, který nabízí svým zákazníkům a partnerům, dohodl na proškolení  prodejců přídavných zařízení Bolzoni Auramo. Tato zařízení jsou využívána k manipulaci s materiálem napříč Českou a Slovenskou republikou.

Školení proběhlo v polovině dubna 2013 a bylo určeno především pro obchodní zástupce STILL. Zástupci firmy již dříve ocenili především možnost konzultovat technické parametry a možnosti jednotlivých zařízení v přímém kontaktu se zástupci firmy ČEMAT. Právě proto bylo školení zaměřeno především na předání nejdůležitějších informací o jednotlivých modelech, včetně možnosti použití a praktických ukázek aplikací.

 

Předmětem školení byla konkrétně témata zahrnující:

  • základní fakta a vývoj výrobce Bolzoni Auramo,
  • popis jednotlivých produktů – pozicionéry vidlic, manipulátory, svěrací zařízení, otočné nosiče vidlic, čelisti na role,
  • příklady použití v praxi,
  • novinky z firmy ČEMAT,
  • osobní konzultace.

 

Prezentace tohoto charakteru napomohou lepší orientaci v nabídce značky Bolzoni Auramo a těšíme se na další možnosti vzájemné spolupráce. 

Obrázky zdroje: www.still.cz, www.bolzoni-auramo.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------